Без категория

Почистете из основи мебелите си с нашата услуга за почистване на тапицерии

pochistete iz osnovi mebelite si s nashata usluga za pochistvane na tapitserii 1200x630 FB Blog

Много хора смятат, че почистването на тапицерии се предлага само в професионалните мебелни магазини. И все пак истината е, че една добра фирма за почистване на тапицерии може да почисти почти всички видове мебели, като дивани, столове и фотьойли.

Разбираме, че това може да изглежда като лесна работа за някои хора в сравнение с други задачи, които трябва да се извършват у дома. Почистването на тапицерията обаче е от съществено значение за поддържането на здравето и красотата на вашия дом. Тапицерията натрупва прах, мръсотия и други замърсители, които застрашават здравето на вашето семейство. Когато мръсотията се натрупа с времето, тя може дори да разпространи опасни замърсители и дразнители като спори на мухъл във въздуха, който дишате.

Особено когато живеете в пределите на големият град, е безопасно да се предположи, че искате мебелите ви да изглеждат по най-добрия начин. Ето защо ние от EasyCleaning.bg сме тук, за да помогнем. Клиентите искат да почистят мебелите си, защото са имали проблеми с мебелите и имат нужда от бързо решение. Ето защо създадохме график за редовни услуги за почистване на тапицерии, за да гарантираме, че вашите мебели остават защитени и чисти във времето.

predi i sled pochistvane na tapiceriq Blog 1

За нашата услуга за почистване на тапицерии

Ако искате да поддържате дома си чист, свеж и здрав, дълбокото почистване на вашата тапицерия е съществена част от поддържането на здравето на вашето семейство. Когато работите с нашите експерти, ще изпитате нашата услуга за почистване на матраци и тапицерии с добавена стойност. За разлика от други компании, които предлагат само ограничени или еднократни услуги, ние се стремим да дадем на всички наши клиенти превъзходно изживяване при почистването, като им предоставяме седмични/месечни почистващи услуги, на които те могат да разчитат на нас.

Ние използваме най-новите и доказани практики в почистването на деликатни повърхности, така че можете да сте сигурни, че вашите мебели ще бъдат във възможно най-доброто състояние, след като получите една от нашите почистващи услуги.

По време на първото ви обаждане или посещение, нашите експерти ще се срещнат с вас, за да преценят общото състояние на вашите мебели и да поръчат подходящ сервизен план. Нашите професионалисти ще дойдат в дома ви и ще извършат дълбоко почистване на всички тапицерии във вашата всекидневна, трапезария или спалня в планирания ден за обслужване.

Какво правим

Нашите служители са специализирани в почистването на мебели и тъкани, като дивани и столове. Ако тапицерията е замърсена или на петна, професионалистите могат да отстранят мръсотията или да поправят щетите в рамките на няколко часа или дни. Освен това, тази услуга винаги може да помогне да се определи дали дадена мебел е повредена или трябва да се вземат други мерки. Професионалистите могат да персонализират услугите си според индивидуалните нужди на клиентите и да осигурят качествено изживяване от самото начало.

Защо имате нужда от нашите услуги

Почистването на тапицерия изисква специално оборудване и обучение, така че професионален чистач може да ви помогне да получите висококачествени резултати за минимално време.

Какво трябва да знаят клиентите

Качественото почистване на тапицерия изисква специфично оборудване и точното количество влага на тъканта. Освен това материалът трябва да е мек, за да абсорбира водата и достатъчно здрав, за да не се повреди. Професионалистите по почистване като нас могат да ви разкажат повече за процеса.

Как можем да помогнем

Една добра фирма за почистване на тапицерии може да ви помогне да се отървете от замърсявания и петна като вино, масло, миризма на домашни любимци и др. Можем да помогнем и при силна мръсотия, петна от кръв и мазнина. Ако вашите мебели са повредени от вода или пожар в дома ви, ние ще ги направим отново да изглеждат нови.

Заключение

Ако вашата тапицерия е разядена от мръсотия, прах и петна, тогава трябва да обмислите наемането на професионалисти за услуги за дълбоко почистване. Нашият екип в EasyCleaning.bg може да предостави решения за дълбоко почистване, които могат да помогнат за удължаване живота на вашите мебели. Използвайте нашия опит да работи за вас, като се обадите на (+359) 876 111 361.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *