Почистване на фасади

Фирма Easy Cleaning e специализирана в професионалното почистване на фасади, както и на стъклени на труднодостъпни места, по алпийски метод.

Ние извършваме качествени почистващи услуги на алуминиеви, мраморни, метални и други стени на сгради по алпийски способ, както и измиване на прозорци и фасади. Нашият предмет на дейност включва също монтаж на рекламни материали, почистване и измиване на фотоволтаични панели.

Височинно почистване на стъкла и фасади
Почистване на стъкла, витрини, еталбонд чрез алпийски способ

Почистване на фасади-Как работим?

Ние използваме машини и препарати на водещи в своята област фирми. Това ни дава допълнителна възможност за постигане на максимално добри резултати за нашите клиенти.

В дейността ни използваме професионална машина за обратна осмоза на водата за постигане на максимално високо качество и ефект.

Ние подхождаме индивидуално към всеки наш клиент, като след оглед и консултация от нашия екип му изготвяме атрактивна ценова оферта.

Предлагаме и ексклузивни оферти при абонаментно почистване.

Процесът на почистването на фасади преминава през следните етапи:

1. Предварителен

1. Оглед на обекта;
2. Коментиране и уточняване на всички подробности с възложителя;
3. Оценяване;
4. Подписване на договор;
5. Предплата;

Височинно почистване на фасади
2. Основен
  1. Екипиране на обекта с алпийски въжета на специални за това точки;
  2. Ръководителят на екипа извършва допълнителна проверка;
  3. Всеки алпинист, екипиран с алпийска каска, увисва на две, едновременно натоварени въжета;, осигурявайки се с протриващи устройства. Измиване на прозорците с италиански първокласни почистващи препарати и материали на фирмата MOERMAN. Водата и препаратите, разтворени в нея, се сменят периодично. В дейността ни използваме професионална машина за обратна осмоза на водата за постигане на максимално високо качество и ефект;
  4. Допълнителният екип, помагащ на алпинистите, има важна роля за това;
Почистване на фасади на кооперативни сгради
3. Финален
  1. Завършване на обекта;
  2. Приемане от възложителя;
  3. Доплащане;
Почистване на фасади цени

Какво почистваме по алпийски способ?

Почистване на стъклени фасади, на трудно достъпни места

Почистване на мраморни стени

Почистване на метални стени

Почистване на еталбонд

Почистване на стени на сгради

Почистването на фасади с алпийски способ

Почистване на фасади

с алпийски способ е изключително ефективен и безопасен метод за почистване на високи и труднодостъпни повърхности. Този подход използва висококачествена алпийска техника и обучени специалисти, които могат да достигнат всяка точка на фасадата, осигурявайки безупречно чисти резултати. В следващите параграфи ще разгледаме подробности относно самото почистване на фасади с алпийски способ и предимствата, които този метод предлага.

Процесът на

почистване на фасади

с алпийски способ започва с подготовка на обекта и безопасността на работниците. Преди да започнат работа, специалистите извършват подробна оценка на състоянието на фасадата и рисковете, свързани с работата на височина. Те също така се осигуряват, че са оборудвани с необходимата алпийска техника, включително въжета, колани, каски и защитни облекла.

След като са подготвени, специалистите използват въжета и алпийска техника, за да се качат и достигнат високите области на фасадата. Те обикновено работят в двойки или малки екипи, което им осигурява взаимна подкрепа и безопасност по време на работата.

Почистването се извършва с помощта на специални почистващи препарати и оборудване. Специалистите прилагат подходящите почистващи препарати върху фасадата и използват различни методи, като меко пране, четки или водни струи с различни налягания, за да премахнат замърсяванията и мръсотията. Те се фокусират върху специфични проблемни зони, като петна от варовик, мъх или графити.

Едно от големите предимства на почистване на фасади с алпийски способ е, че този метод не изисква използването на скелета или други стоманени конструкции, които могат да повредят повърхността на фасадата или да създадат неудобства за околните хора и трафика. Специалистите могат да достигнат всяка точка на фасадата, като осигурят високо качество на почистване и безупречни резултати.

Освен това,

почистване на фасади

с алпийски способ е изключително гъвкаво и много по-бързо в сравнение с други методи. Специалистите могат да извършват почистване в различни условия и да се адаптират към специфичните изисквания на всяка сграда. Това позволява изпълнението на проекти в кратки срокове и оптимално използване на ресурсите.

Важно е да се отбележи, че при почистване на фасади с алпийски способ е необходимо да се спазват всички предписани стандарти за безопасност и да се работи под надзора на обучени професионалисти. Това ще гарантира, че работата ще бъде извършена с високо качество и без рискове за работниците и околните.

В заключение, почистване на фасади с алпийски способ е изключително ефективен метод, който осигурява безупречна чистота и визия на високите области на сградата. Този метод предлага гъвкавост, безопасност и възможност за достигане на всяка точка на фасадата. С използването на алпийски способ и услугите на професионална фирма, можете да се насладите на безупречно чисти и привлекателни фасади, които ще запазят естетиката и стойността на вашата сграда.

Rate this page