Всеки дом – голям, малък, апартамент или ваканционен дом – се замърсява. И въпреки че няма само един начин да почистите жилищното си пространство, има по-интелигентен начин да свършите работата. – Почистващи услуги от EasyCleaning

Основно почистване

Дори и най-чистите помещения могат да се възползват от основно почистване. Ние ще направим това вместо вас – включително достигане до кътчетата, процепите и труднодостъпните места.

Почистване след ремонт

Услуга предназначена за жилища и къщи, след освежителни строителни работи, за да бъдат приведени в състояние за нанасяне. Обикновено основната работа е свързана с дълбоко почистване от прах, отстраняване на груби остатъци от замазки и мазилки, бои, лепила.

Почистване преди и след наематели

Преходът между наемателите винаги е предизвикателство за наемодателите. Ние сме тези, които ще ви помогнем да подготвите своят имот за новите наематели.

Пране на мека мебел и матраци

Меката мебел е онази част от интериора, която придава завършеност на помещението. Затова грижата за нея е от ключово значение, ако искате да запазите приятния и хармоничен вид на дома си. Погрижете се за чистотата и комфорта на вашето семейство.

Машинно почистване на меки и твърди подови настилки

Правилната машина за работата зависи от вида на повърхността, която почиствате, видовете замърсявания, с които се занимавате, размера на пространството и др. Ние сме насреща, когато класическият моп и кофа срещнат трудност.

Почистване на прозорци и дограми

Мръсните следи на прозорците могат да развалят дори най-слънчевите гледки. Редовната поддръжка е необходимост, но, за съжаление, следите по прозорците могат да бъдат неудобни за почистване с типичния арсенал от инструменти.

Почистване след пожар

Всеки домашен пожар е емоционално разтърсващо преживяване. Дори малък огън от кухненска мазнина може да доведе до много нужда от почистване не само в кухнята, но и в цялата къща. Не се притеснявайте – ние сме тук, за да ви помогнем!

Почистване на паркинги, гаражи, халета и промишлени помещения

Често първото впечатление е нещо, което често се пренебрегва от мениджърите на имоти и собствениците на търговски недвижими имоти: паркинг-гаражът.

Почистване за бизнеса

Редовното поддържане на чистота в офис сграда или всяко търговско пространство е изключително важно, когато става въпрос за поддържане на морала на служителите. Никой не иска да влезе в офис пространство, което носи бъркотията от предишната смяна.

Абонаментно почистване на офиси

Обезращаване на мебели и повърхности  в помещението. Прахосмукиране на подови настилки. Измиване на подови настилки. Почистване на санитарен възел (тоалетна, мивка и огледало).

Височинно почистване на фасади и стъкла – алпийски способ

Ние извършваме качествени почистващи услуги на алуминиеви, мраморни, метални и други стени на сгради по алпийски способ, както и измиване на прозорци и фасади. Нашият предмет на дейност включва също монтаж на рекламни материали, почистване и измиване на фотоволтаични панели.

5/5 - (39 votes)
Съдържание