Почистване след ремонт

Професионално почистване след ремонт: Възстановете своя дом

След завършване на ремонтните дейности,когато настъпи моментът за голямото почистване,се доверете на фирма за почистване след ремонт Easy Cleaning- ние сме тук, за да ви помогнем да възстановите чистотата и комфорта на вашия дом. Нашите експертни почистващи екипи ще се погрижат за премахването на следи от строителен прах и боя, като ви предоставят безупречно почистено пространство.

Почистването след ремонт е предизвикателна задача. Независимо дали сте направили цялостен ремонт или малка частична промяна, след ремонт къщата винаги е замърсена. Прах, отломки, петна от боя, лепило и хоросан – да, това не беше това, което очаквахте, когато очаквахте с нетърпение края му. Строителството обаче е мръсна работа. Колкото и да сте били внимателни по време на ремонта, дали сте покрили пода и мебелите, винаги остават малки капчици боя, дебел слой прах, капки хоросан или цимент. pochistvane sled remont

Затова почистването след ремонт е необходима последна стъпка по пътя към мечтания интериор. По-добре е да поверите тази неприятна работа на тези, които знаят как да се справят с нея възможно най-бързо и ефективно.

Свържете се с нас чрез бутона водещ към контактната форма в долната част на страницата и ще получите безплатна консултация и оферта за основно почистване след ремонт цени. Може да се окаже истинско предизвикателство, което ще ви коства много време и нерви, но не се притеснявайте, обадете ни се днес!

Това, което ще направим след няколко часа, ще ви отнеме цяла седмица.
Отдайте се на заслужена почивка, докато нашият екип работи за Вас.

Защо избираме фирма за  почистване след ремонт  София

Когато става въпрос за почистване след ремонт, е важно да се обърне внимание на качеството и професионализма на услугата. Ето няколко причини, поради които да изберете нас за професионалното почистване след ремонт:

 1. Специализирано оборудване и материали: Използваме специализирано оборудване и висококачествени почистващи материали, които са специално предназначени за отстраняване на строителен прах, остатъци от боя и други замърсявания.
 2. Пълно покритие на пространството: Нашите екипи се грижат за всяка част на вашия дом, включително стени, подови настилки, прозорци, фаянс, баня и кухня, за да осигурят общо почистване на всички замърсени повърхности.
 3. Ефективност и времеви спестявания: Благодарение на опитните ни почистващи екипи и ефективните методи, ние сме в състояние да приключим почистването след ремонт бързо и ефективно, като ви позволяваме да се насладите на резултатите възможно най-скоро.

Почистване след ремонт -За кого е предназначена услугата

Услугата почистване след ремонт е предназначена за жилища и къщи, след освежителни строителни работи, за да бъдат приведени в състояние за нанасяне. Обикновено основната работа е свързана с дълбоко почистване от прах, отстраняване на груби остатъци от замазки и мазилки, бои, лепила. По този начин е възможно да се продължи с по-фините дейности.

В следващия си етап тази услуга е подобна на основното почистване, включващо почистване на витрини и прозорци, подови настилки, бани и санитария, полиране на повърхности, мебели, меки настилки, осветителни тела и други по договаряне.

Почистването след ремонт може да се извърши на етапи, в зависимост от това докъде е стигнал ремонтът и какъв е неговият план. Целта е да се предотврати натрупването на големи количества прах и строителни отпадъци. При почистване използваме специализирани препарати, които са предназначени за различни видове повърхности и щадят мебелите от износване.

Необходимо е посещение на място за по-точна оценка на степента на замърсяване, вида на ремонта и извършваните дейности, както и повърхностите, които ще бъдат включени.

Процесът на почистване след ремонт

Почистването след ремонт изисква специално внимание и професионални умения, за да се осигури безупречен резултат. Ето някои от основните стъпки, които ние изпълняваме по време на процеса на почистване след ремонт:

 1. Премахване на строителния прах: Започваме с щателно премахване на строителния прах от всички повърхности, използвайки специализирани прахосмукачки и почистващи препарати.
 2. Почистване на подовете: Извършваме детайлно почистване на подовете, включително премахване на остатъци от боя, лепила или други замърсявания. Използваме подходящи почистващи средства и оборудване, за да гарантираме безупречна чистота.
 3. Прозорците и рамките: Чистим внимателно прозорците и рамките от строителен прах, отпечатъци на пръсти и други замърсявания. Оставяме ги кристално чисти и прозрачни.
 4. Почистване на стени и повърхности: Използваме подходящи препарати и инструменти, за да почистим стени, тавани и други повърхности от петна, мазоли и боя.
 5. Почистване на бани и кухни: Осигуряваме задълбочено почистване на бани и кухни, включително почистване на фаянс, мивки, вани, тоалетни и други санитарни устройства.

За нас – вашите надеждни партньори за почистване след ремонт

Ние сме горди, че сме вашите надеждни партньори за професионално почистване след ремонт. С нашия опитен екип и професионално оборудване, ние се стремим да предоставим нашите клиенти безупречно чисто пространство след завършване на ремонтните дейности. Вярваме във високото качество и грижата за детайлите, които осигуряват удовлетворение и доверие от страна на нашите клиенти.

Често задавани въпроси

Какво включва почистването след ремонт?

Почистването след ремонт включва отстраняване на строителен прах, почистване на подове, прозорци, стени и всички други повърхности, замърсени по време на ремонтните дейности. Също така, включва подробно почистване на бани, кухни и други зони, които са били засегнати от строителството.

Колко време ще продължи почистването?

Всеки наш екип се състои от 2-4 хигиениста, които са добре обучени и успяват да съкратят времето за почистване на половина. За пример ще дадем жилище от 80кв.м, което се нуждае от основно почистване – което стандартно би отнело на обикновенна фирма между 6-8 часа, НО не и на нас. При нас времето за почистване ще бъде в рамките на 3-5 часа, в зависимост от степента на замърсяване.

Каква е цената на почистване след ремонт?

Цената на почистване след ремонт варира в зависимост от размера на имота, обхвата на работата и състоянието на пространството след ремонта. За да получите конкретна ценова оферта, препоръчваме да се свържете с нас и да предоставите повече информацияотносно вашата специфична задача за почистване след ремонт.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Необходим ли е оглед и защо?

Огледът е необходим, за да се види какво е състоянието на обекта след извършеният ремонт, за да се има предвид какво би било необходимо като техника или препарат за почистване след ремонт. Фирма “Изи Клининг” се стреми да облекчи максимално своите клиенти и затова сме създали калкулатор, който да изчисли колко би струвало приблизително почистването на вашето жилище.

Кога и на кого да заплатя?

Фирма “Изи Клийнинг” приема следните методи на плащане:

 • в брой;
 • по банков път;
 • с ПОС терминал.

В случай, че изберете плащане по банков път или с ПОС терминал е необходимо да се издаде фактура с начислено ДДС. Плащането се приема от наш супервайзър след извършен оглед и попълнен протокол за извършената услуга от негова страна.

Какъв е срокът за почистване след ремонт?

Времето, необходимо за почистване след ремонт, зависи от размера на пространството и степента на замърсяване. Нашите екипи ще изготвят план и график на работа, който да отговаря на вашите нужди и да се осигури възможно най-бързо и ефективно почистване.

Как да се свържете с нас

Как можем да ви помогнем?

Можете да се свържете с нас по всяко време на (+359) 876 111 361 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги. Също така сме на разположение и на нашият имейл.

Нашият екип ще се радва да ви помогне и консултира. Оставяме на вас да се уверите, че няма да намерите по-добро качество и по-достъпни цени що се отнася за фирма за почистване след ремонт.

Очакваме да се свържете с нас.

5/5 - (249 votes)