Професионално пране на мека мебел: Възстановете свежестта на вашите мебели

Пране на мека мебел и матраци

Пране на мека мебел и матраци

При професионалното пране на мека мебел използваме специализирано оборудване и висококачествени почистващи продукти, които са специално формулирани за различни видове тъкани. Нашите експерти се грижат да извършат прецизни и внимателни процедури за почистване, за да се гарантира безупречен резултат. Независимо дали имате текстилни, кожени или велурени мебели, ние предоставяме персонализирана и професионална услуга, за да отговорим на вашите специфични нужди.

Специализираното пране на мека мебел не само премахва замърсяванията и петната, но също така помага да се устранят неприятните миризми и алергени. Нашите продукти и процедури са безопасни за вашия дом и за вашето здраве. В следствие на професионалното почистване, вашите мебели ще възвърнат своята оригинална свежест, красота и комфорт.

Натиснете  тук за да науите повече за прането на мека мебел и прането на матраци!

Защо избираме професионално пране на мека мебел?

Когато става въпрос за почистване на мека мебел/пране на мека мебел, е важно да се обърне внимание на качеството и професионализма на услугата. Ние предлагаме следните предимства, които ви карат да изберете нас за професионалното пране на мека мебел:
 1. Индивидуален подход: Всеки клиент и всяка мебел имат уникални нужди. Нашите експерти ще се консултират с вас и ще изготвят персонализиран план за почистване, отчитайки вашия тип мебел, тъкан и специфични изисквания.
 2. Професионално оборудване и продукти: Разполагаме с модерно оборудване и висококачествени почистващи продукти, които са специално създадени за пране на мека мебел. Това ни позволява да постигнем оптимални резултати и да предпазим вашата мебел от повреди.
 3. Пълно покритие на мебелите: Нашите екипи се грижат за всяка детайлна част на меката мебел, включително вътрешните и външни страни на възглавници, подлакътници, облегалки и др. Гарантираме, че нищо не остава непочистено.
 4. Отстраняване на петна и миризми: Специализираните ни продукти и методи за пране са ефективни при отстраняване на петна от различен характер, включително петна от храни, напитки, мазнини и други. Също така, успешно премахваме неприятните миризми, като осигуряваме свеж аромат на вашата мебел.
 5. Безопасност и екологичност: При използване на нашите почистващи продукти можете да бъдете спокойни, че те са безопасни за вас, вашето семейство и околната среда. При почистването на меката мебел не използваме вредни химикали или агресивни методи, което гарантира качество и безопасност.
 6. Удобство и удовлетворение: Ние стремим да предоставим удобство на нашите клиенти, като се адаптираме към вашия график и предлагаме бърза и ефикасна услуга. Вашето удовлетворение е от значение за нас, затова работим усилено, за да надминем вашите очаквания.

Почистването на меката мебел рядко се извършва от собствениците, защото, както знаем, това не е лесна задача. По-често се случва, когато хората търсят услугите на фирма за професионално почистване. И не е толкова странно, че го правят.

Нашата фирма EasyCleaning разполага с професионален екип за почистване на тапицерии, специално обучен за тази цел. Нашите чистачи знаят какви продукти да използват в различни ситуации и разполагат с модерна почистваща техника.

И това са само част от условията за перфектното почистване на вашите мебели, които можем да ви гарантираме. За да получите по-добра информация за нашата услуга за почистване на тапицерии и да зададете повече въпроси, можете директно да ни се обадите или изпратите запитване.

пране на мека мебел и матраци

Гарантирано качество и конкурентни цени за пране на мека мебел в София!

faq banner

Често задавани въпроси

С каква машина се прави прането на меката мебел и колко време ще отнеме почистването?

Прането на мека мебел и матраци се извършва с професионална екстракторна машина, която едновременно впръсква вода, препарат и изсмуква мръсотията в дълбочина. Обикновенно
прането на стандартен три местен диван отнема около 30 минути, в зависимост от броя места се увличава и времето за изпълнение на услугата.

Какви препарати използвате при прането на дивана?

Фирма Easy Cleaning използва само професионални почистващи препарати, които се произвеждат в Италия, Австрия и Холандия и са почти 100% биоразградими. При стандартно почистване се използва специализиран препарат за пране на текстил и дамаски, а в зависимост от петната по мебелите използваме 8 броя препарати за различните видове петна като например (мастило, вино, кръв, урина, ръжда и др.), също така понякога се налага използването на обезмирисители, при наличието на неприятни миризми от храна, животни и др.

Кои видове дамаски могат да бъдат машинно изпрани?

Почти всички видове мека мебел и матраци подлежат на екстракторно почистване. Единствено при мебелите от естествена и изкутвена кожа използваме ръчно почистване и специализирани препарати за почистване и подхранване на кожата. Кожата не пропуска вода и не задържа мръстоя в дълбочина, затова се почиства повърхностно.

Как се определя цената за пране на мека мебел?

Цената за пране на мека мебел зависи от няколко фактора, включително размерът на мебелите, типа на тъканта, степента на замърсяване и броя на петната. За да получите конкретна ценова оферта, може да използвате нашият калкулатор и лесно и бързо да калкулирате цена за пране на вашата мека мебел или матрак.

Какъв е периодът за изсъхване на меките мебели след почистване?

Времето за изсъхване на меките мебели след почистване може да варира в зависимост от няколко фактора, като влажността на въздуха, температурата и вида на тъканта. Обикновено мебелите изсъхват за около 4-6часа след процеса на почистване. Препоръчваме да изчакате мебелите да изсъхнат напълно, преди да ги използвате отново.

Всички ли петна ще изчезнат при изпирането на меката мебел?

Много зависи от вида на самото петно и от времето, което то е престояло върху материята, а също така дали е третирано с неправилни препарати или уреди. Въпреки това нашите екипи са обурудвани с професионални препарати помагащи за остранването на различните видове петна и в 90% от случайте петната изчезват напълно или избледняват задоволително.

Колко често трябва да се почиства меката мебел?

Честотата на почистване на меките мебели зависи от употребата и условията, в които се намират. Обикновено се препоръчва да се почистват поне веднъж годишно или при поява на замърсявания и петна. Това помага да се запази красотата и дълготрайността на мебелите.

Какъв е процесът на почистване на мека мебел?

Процесът на почистване на мека мебел включва няколко стъпки. Започваме с преглед и оценка на състоянието на мебелите и избираме подходящите методи и продукти за пране. След това използваме специализирани прахосмукачки и машини за измиване, които отстраняват замърсяванията и петната от мебелите. Накрая, мебелите се оставят да изсъхнат и се провежда контрол на качеството.

Как да се свържете с нас

Как можем да ви помогнем?

Можете да се свържете с нас по всяко време на (+359) 876 111 361 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги. Също така сме на разположение и на нашият имейл.

Нашият екип с радост ще ви представи нашите варианти за пране на дивани и мека мебел. Оставяме на вас да се уверите, че няма да намерите по-добро качество и по-достъпни цени за

почистването на дивани и мека мебел.

 

Очакваме да се свържете с нас.

Професионалното пране на мека мебел и матраци: Поддържайте домашния комфорт чист и свеж

Меката мебел и матраците са неразделна част от нашия дом. Те не само ни предоставят удобство и комфорт, но също така са подложени на ежедневна употреба и се събират мръсотия, петна и неприятни миризми. Затова редовното и професионално пране на мека мебел и матраци е от съществено значение за поддържането на домашния комфорт и чистота.

Професионалното пране на мека мебел и матраци предлага няколко ключови предимства. Първо, професионалистите в областта разполагат със специализирано оборудване и продукти, които са предназначени да почистят и освежат всякакъв вид материали, включително деликатни тъкани. Те имат знания и опит за използване на правилните техники и методи за почистване, които гарантират оптимални резултати без да повреждат мебелите или матраците.

Второ, професионалното пране осигурява дълбоко почистване, което не е възможно да се постигне с обикновено домашно пране. Процесът премахва не само видимите петна и замърсявания, но и натрупаната мръсотия, алергени и прах, които се задържат вътре в материалите. Това е особено важно за хората с алергии или дихателни проблеми, тъй като премахването на алергените осигурява по-здравословна и безопасна среда за живот.

Трето, професионалното пране предлага и дезинфекция на меката мебел и матраците. Това е от съществено значение, особено ако имате домашни любимци или ако сте изложени на често гости. Професионалистите използват специализирани продукти, които не само почистват, но и унищожават бактерии, вируси и микроорганизми, които могат да представляват риск за здравето.

Когато избирате професионалисти за пране на мека мебел и матраци, е важно да изберете надеждна и опитна компания. Проверете репутацията и отзивите на предишни клиенти, за да се уверите, че получавате качествени услуги. Поискайте информация за процеса на почистване, използваните продукти и гаранциите, които предлагат.

Не пренебрегвайте важността на

професионалното пране на мека мебел и матраци.

Това е ключът към поддържането на домашния комфорт, чистота и свежест. С доверие на професионалисти в областта, можете да се насладите на безупречно чисти и освежени мебели и матраци, които ще ви предоставят уют и комфорт в дълги периоди от време.

Професионалното пране на мека мебел и матраци: Как да поддържаме свежестта и чистотата на домашния комфорт

В днешния бързо течащ свят, домът ни е нашата убежище и оазис на спокойствие. И когато става дума за удобство и релаксация, меката мебел и матраците заемат водещо място. Те не само ни предлагат комфорт и поддръжка, но и са изложени на всекидневна употреба, като резултатът е натрупването на мръсотия, петна и неприятни миризми.

Ако сте собственик на мека мебел и матраци, знаете колко важно е да поддържате тези предмети в добро състояние, за да се наслаждавате на чистотата и свежестта в дома си. Професионалното пране на мека мебел и матраци е ключът към запазване на техните качества и продължителност. Именно затова ви предлагаме нашите услуги, които съчетават професионализъм и оптимизация в интернет.

Почистването на мека мебел и матраци е по-сложен процес, отколкото може да се предположи. Обикновеното пране с проста вода и миещ препарат не е достатъчно за премахване на замърсяванията в дълбочина и за справяне с трудните петна. Тук ни на помощ идва нашата екипировка, която включва специализирани машини и почистващи продукти, предназначени специално за пране на мека мебел и матраци. Тези иновативни технологии са създадени, за да осигурят дълбоко почистване и дезинфекция, като в същото време запазват цветовете и структурата на материалите.

Освен използването на специализирани инструменти, ние също така се фокусираме върху подбора на най-подходящите методи и техники за почистване, съобразени с конкретните видове мека мебел и матраци. Нашите опитни специалисти са обучени да разбират нуждите на различните материали и да използват най-ефективните техники, за да постигнат най-добрите резултати. Важно е да се отбележи, че процесът на пране на мека мебел и матраци не само премахва мръсотията и праха, но и премахва алергени, като прашинки и преживници, които могат да причинят различни алергични реакции и дихателни проблеми.

Професионално пране на матраци: Осигурете си здравословна и чиста спалня

Прането на матрак е важна процедура, която трябва да се извършва редовно, за да се гарантира оптималната хигиена и дълготрайност на матрака. Нашите експерти разполагат с необходимите знания и специализирани инструменти, за да предложат професионално пране на матрак, което ще ви даде спокойствие и увереност в качеството на вашата спалня.

В процеса на пране на матраци използваме подходящи почистващи препарати и техники, които са специално създадени за почистване на тази чувствителна повърхност. Ние обръщаме специално внимание на отстраняването на алергени, като прашинки, прахови акари и други замърсявания, които се задържат в матрака. Професионалното пране не само осигурява чистота и свежест, но и помага за поддържането на здравословна среда за сън.

Защо избираме професионално пране на матраци?

Когато става въпрос за пране на матраки, изборът на професионална фирма за почистване има няколко предимства:

 1. Качество на услугата: Професионалните фирми за пране на матраки разполагат с необходимите знания и опит, за да осигурят качествено почистване на матрака. Те разбират различните видове матраки и подходящите методи за почистване, за да се гарантира оптимален резултат.
 2. Професионално оборудване и продукти: Професионалните фирми разполагат със специализирано оборудване и висококачествени почистващи продукти, които са специално предназначени за пране на матраки. Това им позволява да постигнат по-добри резултати и да предпазят матрака от повреди.
 3. Ефективност и време: Професионалното пране на матраки е ефективно и времеспестяващо решение. Експертите ще извършат процедурата бързо и ефективно, осигурявайки ви свеж и чист матрак за кратко време.
 4. Здравословна среда за сън: Чистият и хигиеничен матрак е от съществено значение за здравето и добрия сън. Професионалното пране на матраки помага да се създаде по-здравословна среда за сън и предпазва от нежелани здравословни проблеми.
Често задавани въпроси за пране на матраци?
 1. Каква е цената за пране на матрак?
  • Цената за пране на матрак зависи от няколко фактора, включително размера на матрака и степента на замърсяване. За да получите конкретна ценова оферта, препоръчваме да се свържете с нас и да предоставите повече информация. Нашите представители ще се радват да ви помогнат.
 2. Колко често трябва да се пране матракът?
  • Препоръчваме прането на матрака поне веднъж на година, за да се осигури оптимална хигиена и защита от прашинки и алергени. Ако матракът е замърсен с петна или има неприятни миризми, почистването може да се извършва по-често.
 3. Как да използваме калкулатора за изчисляване на цената?
  • За ваше улеснение, предоставяме ви удобен калкулатор на нашия уебсайт, който ви помага да изчислите предварителната цена за пране на матрак. Просто въведете информацията за размера и състоянието на матрака и калкулаторът ще ви покаже приблизителната цена на услугата.
 4. Мога ли да извърша пране на матрака самостоятелно?
  • Въпреки че можете да извършите прането на матрака самостоятелно, професионалното пране осигурява по-дълбоко и ефективно почистване. Нашите експерти разполагат със специални инструменти и почистващи продукти, които гарантират оптимални резултати и предпазват матрака от евентуални повреди.
 5. Какъв е периодът за изсъхване на матрака след почистване?
  • Времето за изсъхване на матрака след почистване може да варира в зависимост от няколко фактора, като влажността на въздуха и температурата на стаята. Обикновено матракът изсъхва за около 6-8 часа. Препоръчваме да изчакате матракът да изсъхне напълно, преди да го използвате отново, за да предотвратите влага и миризми.
5/5 - (178 votes)