Почистване на прозорци и дограма

Нищо няма да освежи дома ви така, както да почистите добре прозорците си. Има безброй съвети как да почиствате прозорци, от правенето на собствен разтвор за почистване на прозорци с оцет до трика със стария вестник.Почистване на прозорци

С течение на времето прозорците естествено се замърсяват от прах във въздуха, прелитащи птици и намиращи убежище буболечки. Те обикновено трябва да се почистват поне веднъж месечно, отвътре и отвън. Въпреки това, докато почистването на прозорци е сравнително лесна работа за почистване, то също е малко форма на изкуство, когато става въпрос за опит за постигане на покритие без ивици.

Нищо няма да развали ефекта от вашите красиви идеи за обработка на прозорци, така както цапаното стъкло. За разлика от почистването на прах от рафтове или почистване на кухненски плотове, с грешна техника на почистване често може да се почувствате така, сякаш сте направили прозорците си по-лоши, а не по-добри.

Кристално чистите прозорци на закрито и навън са най-добрият начин да създадете добро и трайно впечатление

Почистване на прозорци и дограма от Фирма за професионално почистване

Ето как изглежда процесът на почистване на прозорци и дограма от професионалисти:

  1. Оценка и подготовка: Първо, представител на фирмата ще дойде на място за да оцени обема на работата и да изготви предварителна оферта. Те ще се уверят, че разполагат с необходимите инструменти и оборудване за почистване на прозорците и дограмата.
  2. Предварително почистване: Преди да започне процесът на почистване, екипът ще извърши предварително почистване на повърхността на прозорците и дограмата. Това включва отстраняване на прах, паяжина и други замърсявания, които могат да се натрупат с времето.
  3. Използване на специализирани почистващи препарати: Фирмите за професионално почистване разполагат със специални почистващи препарати, които са предназначени за почистване на стъкла и PVC повърхности. Тези препарати са формулирани така, че да отстраняват ефективно замърсяванията и да оставят прозорците ясни и без следи.
  4. Използване на специализирани инструменти: За да постигнат най-добри резултати, професионалистите използват специализирани инструменти като счупващи ножове, краваци за прозорци, кърпи с микрофибър и разширители, които им позволяват да достигнат до високо разположените прозорци или труднодостъпните места на дограмата.
  5. Полиране и завършек: След като прозорците и дограмата са изчистени от замърсяванията, професионалистите ще ги полират, за да премахнат всякакви следи от почистването и да придадат блясък на повърхностите. Това осигурява безупречен завършек и прави прозорците и дограмата изглеждат като нови.
  6. Проверка на качеството: Фирмата за професионално почистване ще извърши финална проверка, за да се увери, че всички прозорци и дограма са почистени коректно и няма следи или замърсявания. Ако се открият някакви проблеми, те ще бъдат коригирани незабавно.
  7. Разполагане на мебели и предмети: След завършване на почистването, професионалистите ще се погрижат да върнат мебелите и предметите на техните места. Те ще се уверят, че нищо не е повредено или нарушено по време на процеса на почистване.

Редовно почистване на прозорци и дограма за да поддържате вида им безупречен

Фирмата за професионално почистване е специализирана в извършването на тези задачи и разполага със знания, опит и необходимите инструменти и почистващи препарати, за да осигури високо качество на работата. Редовното професионално почистване на прозорци и дограма не само ще подобри външния вид на вашата сграда, но също така ще осигури по-добра осветеност и чист въздух вътре в помещението.

Нашата фирма EasyCleaning разполага с професионален екип за почистване на прозорци и дограма, специално обучен за тази цел. Нашите чистачи знаят какви продукти да използват в различни ситуации и разполагат с модерна почистваща техника.

Гарантирано качество и конкурентни цени в София!
faq banner

Често задавани въпроси

Кое е най-доброто нещо за почистване на прозорец?

Според експертите все още можете да постигнете ефективни резултати с ограничен бюджет със сапунена вода, лопатка и чиста микрофибърна кърпа…или се доверете на експертите на EasyCleaning!

Как премахвате упорити петна по прозорците?

Ако ви е трудно да почистите прозорците си със сапунена вода или препарат за почистване на прозорци, може да опитате с нещо малко по-силно. Използвайте лека киселина (напр. оцет) или мек разтворител (напр. метилиран спирт), като внимавате да не разлеете нито един от тях върху други повърхности.

Никога обаче не използвайте абразивни или груби почистващи препарати като белина, тъй като те могат да причинят трайни щети на самия прозорец.

Защо моите нови прозорци имат ``мъгла`` по тях?

Всъщност това е знак за добра изолация, стига мъглата да е от външната страна на прозореца. Мъглата от външната страна на вашия прозорец е много нормална за зимата, когато има голяма разлика между нощните и дневните температури, поради което мъглата се появява в сутрешните часове.

Как да се свържете с нас

Как можем да ви помогнем?

Можете да се свържете с нас по всяко време на (+359) 876 111 361 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги. Също така сме на разположение и на нашият имейл.

Очакваме да се свържете с нас.

5/5 - (82 votes)