Наемодателят трябва ли да почисти, преди наемателят да се нанесе?

Наемодателят трябва ли да почисти наетия имот, преди да се преместя в наетия имот?

Това е въпрос, който повечето наематели може да имат!

Виждаме толкова много хора да търсят в Google, за да разберат дали наемодателят е трябвало да почисти апартамента, къщата или да речем имота, защото нов наемател се мести в мястото.

Много наемодатели се свързват с нас, за да почистят апартаментите си, преди някой да се нанесе. И повече от това, хората, които наемат имоти в София, ни се обаждат, за да заявят час за почистване на техният имот, преди да прекратят договора си за наем.

Когато се изнасяте от нает имот, има редица неща, които трябва да бъдат планирани и организирани. Това включва края на почистването при наемане, което сега голям брой наемодатели настояват да се извършва от професионална почистваща компания. Нашите услуги за почистване в края на наемането са предназначени да ви помогнат да облекчите напрежението и да гарантирате, че сте 100% удовлетворени от резултата.

Предлагаме висококачествена почистваща услуга на достъпна цена. Нашият опитен екип от професионалисти се гордее с поддържането на най-високите стандарти.

Често задавани въпроси

Почистване след наематели и защо е важно?

Какво включва услугата?

Как да се свържете с нас

Как можем да ви помогнем?

Можете да се свържете с нас по всяко време на (+359) 876 111 361 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги. Също така сме на разположение и на нашият имейл.

Нашият екип ще се радва да ви помогне и консултира. Оставяме на вас да се уверите, че няма да намерите по-добро качество и по-достъпни цени що се отнася за фирма за почистване след наематели или преди това.

Очакваме да се свържете с нас.