Нищо няма да освежи дома ви така, както да почистите добре прозорците си. Има безброй съвети как да почиствате прозорци, от правенето на собствен разтвор за почистване на прозорци с оцет до трика със стария вестник.

С течение на времето прозорците естествено се замърсяват от прах във въздуха, прелитащи птици и намиращи убежище буболечки. Те обикновено трябва да се почистват поне веднъж месечно, отвътре и отвън. Въпреки това, докато почистването на прозорци е сравнително лесна работа за почистване, то също е малко форма на изкуство, когато става въпрос за опит за постигане на покритие без ивици.

Нищо няма да развали ефекта от вашите красиви идеи за обработка на прозорци, така както цапаното стъкло. За разлика от почистването на прах от рафтове или почистване на кухненски плотове, с грешна техника на почистване често може да се почувствате така, сякаш сте направили прозорците си по-лоши, а не по-добри.

Кристално чистите прозорци на закрито и навън са най-добрият начин да създадете добро и трайно впечатление

Нашата фирма EasyCleaning разполага с професионален екип за почистване на прозорци и дограма, специално обучен за тази цел. Нашите чистачи знаят какви продукти да използват в различни ситуации и разполагат с модерна почистваща техника.

Гарантирано качество и конкурентни цени в София!

Често задавани въпроси

Кое е най-доброто нещо за почистване на прозорец?

Според експертите все още можете да постигнете ефективни резултати с ограничен бюджет със сапунена вода, лопатка и чиста микрофибърна кърпа…или се доверете на експертите на EasyCleaning!

Не получих потвърждението на поръчката си. Какво да правя?

Запомнихте ли да проверите папките с нежелана поща или спам във входящата си поща? Проверихте ли дали имейлът, който сте въвели при поръчка, е въведен правилно? Ако сте въвели неправилен имейл или не сте получили потвърждението на поръчката във входящата си кутия, моля, обадете се или ни изпратете имейл. Ние ще ви помогнем.

Как премахвате упорити петна по прозорците?

Ако ви е трудно да почистите прозорците си със сапунена вода или препарат за почистване на прозорци, може да опитате с нещо малко по-силно. Използвайте лека киселина (напр. оцет) или мек разтворител (напр. метилиран спирт), като внимавате да не разлеете нито един от тях върху други повърхности.

Никога обаче не използвайте абразивни или груби почистващи препарати като белина, тъй като те могат да причинят трайни щети на самия прозорец.

Защо моите нови прозорци имат "мъгла" по тях?

Всъщност това е знак за добра изолация, стига мъглата да е от външната страна на прозореца. Мъглата от външната страна на вашия прозорец е много нормална за зимата, когато има голяма разлика между нощните и дневните температури, поради което мъглата се появява в сутрешните часове.

Как да се свържете с нас

Как можем да ви помогнем?

Можете да се свържете с нас по всяко време на (+359) 876 111 361 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги. Също така сме на разположение и на нашият имейл.

Очакваме да се свържете с нас.