Без категория

Фирма за професионално почистване: Как да намерите най-добрата в България

easycleaning 1200x630 FB

Фирма за професионално почистване – EasyCleaning!Професионално почистване на конкурентни цени.Експресна услуга за почистване

Почистването е умение, което се научава с времето. Можете да видите това, когато погледнете стаите на вашите деца. Децата трябва да бъдат научени как да чистят. И все пак, ако не почиствате редовно, шансовете са, че „чисти“ не е на ниво с професионална почистваща услуга.

„Изи Клийнинг“ ЕООД предлага едни от най-добрите услуги за професионално почистване в област София . Нашите квалифицирани специалисти по почистване гарантират, че вашият дом или офис пространство е почистено старателно. Независимо дали сте постоянен клиент или ни се обаждате за почистване при преместване, ние работим ефективно, за да гарантираме, че сте 100% доволни от услугата за почистване, която сте получили. По-долу ще разгледаме как една компания за професионално почистване разбира как да използва правилните продукти, за да си свърши работата.

Обадете се за безплатна оценка днес!

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРАВИЛНИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО ЖИЛИЩНО ИЛИ ТЪРГОВСКО ПОЧИСТВАНЕ

Първо, никога не трябва да смесвате почистващи продукти. Това е така, защото някои почистващи препарати, когато се смесват, могат да отделят токсични изпарения или могат да се превърнат в продукт, който вместо да почиства, всъщност вреди на вашите повърхности. Домакинските почистващи препарати са направени от химикали. Химикалите образуват връзки с хората около тях. Така че, когато смесите два различни вида химически почистващи препарати, те могат да се преконфигурират, като в крайна сметка се окажат нещо далеч от това, което искате.

Професионалните почистващи услуги, като Blue and Green Cleaning в Бостън, разбират химическия състав на почистващите препарати. Въпреки че оставаме възможно най-естествени, понякога са необходими определени химикали, за да гарантираме, че получавате правилното почистване. Нашите обучени специалисти по почистване гарантират, че почистващите продукти, които използваме, са безопасни и ефективни.

ХИМИКАЛИ, КОИТО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СМЕСВАТЕ

  • Белина. Наистина никога не трябва да смесвате белина с нищо. Това е много мощен химикал сам по себе си. Можете да добавите вода, за да го направите по-малко мощен, но това е всичко.
  • Амоняк. Амонякът е друг мощен химикал, който е най-добър като самостоятелен продукт. Смесването на белина и амоняк може да причини болка в гърдите и задух.
  • Оцет. Използвайте оцет като самостоятелен продукт. Оцетът, когато се смеси с белина, причинява хлорен газ, газ, токсичен за хората. Може да причини кашлица, проблеми с дишането и да засегне очите ви. Когато оцетът се смеси с водороден пероксид, можете да създадете корозивен химикал.
  • Алкохол за разтривки. Спиртът е дезинфектант и никога не трябва да се използва като почистващ препарат. Ако използвате алкохол, никога не го смесвайте с белина. Това образува силно токсичния химикал хлороформ, който се използва като анестетик.

ИЗБЕРЕТЕ „ИЗИ КЛИЙНИНГ“ ЕООД ДНЕС

Когато си партнирате с фирма за професионално почистване, можете да сте спокойни, че вашият дом, офис и хората и домашните любимци наоколо са в безопасност. Ние никога не смесваме нашите почистващи препарати, вместо това избираме тези, за които знаем, че ще свършат работата. Ние избираме изцяло натурални почистващи препарати, доколкото е възможно, за да създадем най-добрата среда за вас.

Ако се интересувате от нашите  услуги за професионално почистване в София, обадете се на (+359) 876 111 361 „Изи Клийнинг“ ЕООД за безплатна оценка днес!

Rate this post
Съдържание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *